Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu intervine în forță în războiul Dragnea-Ponta: 'Părţi din cele declarate de cei doi sunt adevărate'

crin antonescu

Fostul preşedinte al PNL şi co-lider al USL a oferit în exclusivitate pentru Ştirile B1TV mai multe detalii despre dezvăluirile făcute marţi seară de către Liviu Dragnea, cum că primul guvern condus de Victor Ponta ar fi fost făcut de către SRI prin directorul George Maior.

"Părţi din cele declarate de cei doi (nr. Dragnea şi Ponta) sunt adevărate, în sensul că le pot confirma, restul nu ştiu, despre lucruri la care nu am fost de faţă nu am ştiinţă. Nu ştiu care spune adevărul şi care minte, e probabil să spună amândoi adevărul.

Vorbim de guvernul Ponta 1, cel de după căderea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu şi înainte de câştigarea alegerilor de către USL. Este foarte adevărat că a fost un guvern format politic, era o alianţă pe bază de paritare. Cel puţin jumătate a fost treaba PNL şi sub nicio formă nimeni nu s-a amestecat în numiri, decizia a fost luată de mine. Şi într-adevăr decizia şi momentul relatat a constant în lungă dezbatere cu participanţii şi locul pe care Dragnea şi Ponta l-au indicat", a afirmat Crin Antonescu.

Fostul lider liberal a confirmat şi discuţii aprinse privind cine urma să preia Ministerul de Interne, iniţial postul fiind dorit foarte mult de Liviu Dragnea, dar în cele din urmă ajungând să fie ocupat de Ioan Rus.

"La Ministerul de Interne ne-am înţeles să revina PSD şi toată discuţia care durat câteva ore bune, o discutie în 4 - Ponta, Dragnea, eu cu Hellvig- discuţia a fost în jurul ocupantului acestui mister. Se ştia că Dragnea va fi titularul postului. La momentul în care ne-am întâlnit, Ponta a venit cu altă variantă. Nu ştiu cu cine s-a consultat şi în ce fel. El a venit acolo şi şi-a asumat varianta că merge cu Ioan Rus.

Eu nu agream varianta cu Ioan Rus şi discutia a fost lungă şi s-a încheiat cu Ponta spunând că e postul PSD şi este decizia lui şi asta a fost.”, a mai spus Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.