Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu NU se va implica în campanie: 'Câştigă Klaus Iohannis şi fără mine. Domnul Barna nu e de dreapta'

crin

Crin Antonescu, fostul preşedinte al PNL, anunţă că nu se va implica în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Acesta respinge şi zvonurile legate de o colaborare cu Vasile Blaga în Parlamentul European.

"Nu am acastă onoare, nu lucrez cu domnul Blaga la Parlamentul European. Nu lucrez cu nimeni la niciun parlament", a declarat Crin Antonescu la B1 TV.

Întrebat dacă se va implica în campania pentru realegerea lui Klaus Iohannis, Antonescu a răspuns: "Nu vă promit că o să mă vedeţi, deoarece despărţirea mea de scena politică românească e mai veche şi definitivă. Nu o să mă vedeţi în campanie. Câştigă Klaus Iohannis şi fără mine."

Crin Antonescu este de părere că o finală Iohannis-Barna nu este exclusă, însă aceasta nu ar fi una între doi candidaţi ai opoziţiei şi nici între doi candidaţi de dreapta.

"E foarte greu cu conceptele clasice în politica românească. Dacă vom avea această finală (Iohannis-Barna) nu vom avea o finală între doi reprezentanţi ai opoziţiei, pentru că domnul Iohannis e preşedinte în exerciţiu, e la putere, nu e în opoziţie. Şi nici nu vom avea nici doi candidaţi de dreapta, pentru că în orice caz domnul Barna nu e de dreapta. Vom avea o finală o finală fără PSD, dacă o vom avea. Nici măcar domnul Barna nu îmi amintesc să fi reclamat această calitate şi chiar dacă ar reclama-o, eu unul nu aş putea să o cred. Cred că ar putea fi încadrat într-un curent care este post stânga/dreapta, dar în niciun caz de dreapta. Este de discutat dreapta şi la Iohannis, dar la Barna nici nu intră în discuție că este de dreapta", a declarat Crin Antonescu.

Fostul lider PNL este de părere că Viorica Dăncilă are o şansă să intre în turul II al alegerilor prezidenţiale, "pentru că are în spate un partid semnificativ". "Nu mai e ce a fost, pe alocuri e jalnic, dar e totuşi o forţă", a concluzionat Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.