Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristache (PMP): Dăncilă e înceată, şi la propriu, şi la figurat

arhiva personala
Catalin Cristache

Deputatul Cătălin Cristache, vicepreşedinte PMP, o face praf pe Viorica Dăncilă după întâlnirea ratată cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Liderul PMP spune despre şefa Executivului că a dovedit, încă o dată, că este înceată: şi la propriu, şi la figurat.

În opinia deputatului din Opoziţie, oficialii europeni nu mai vor să poarte un dialog cu Guvernul condus de Viorica Dăncilă. „Tot tămbălăul creat în jurul întâlnirii ratate între Premierul Dăncilă şi Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, arată deopotrivă incompetenţa unui Guvern condus de o cucoană coafată de la Videle, dar şi lipsa interesului pentru dialog dinspre Bruxelles cu un Executiv condus de fapt de un condamnat penal, aşa cum este Liviu Dragnea”, a scris pe pagina personală de Facebook Cătălin Cristache.

Deputatul PMP susţine în intervenţia sa că Jean-Claude Juncker a dat de înţeles că Guvernul Dăncilă nu poate fi un parteneri de dialog pentru oficialii UE. „Neaşteptând-o pe ospătăriţa Viorica, rătăcită în trafic şi pierdută în spaţiu, după ce a aşteptat prea mult să i se termine telenovela, preşedintele CE le-a transmis un mesaj clar parlamentarilor: faceţi ceva şi schimbaţi acest Guvern, să nu vă prindă preşedinţia Consiliului UE cu o asemenea catastrofă, altfel vă veţi face de râs rău de tot”, se arată în mesajul lui Cristache.

În finalul intervenţiei sale, liderul PMP solicită partidelor de Opoziţie să iniţieze cât mai repede moţiunea de cenzură în vederea schimbării Guvernului. „Iată de ce este important ca parlamentarii celorlalte partide de Opoziţie (PNL şi USR) să semneze cât mai curând moţiunea de cenzură inţiată de PMP şi să punem capăt acestui bâlci zilnic”, a concluzionat deputatul Cătălin Cristache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.