Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea a dat cu pixul, în pușcărie: I-a făcut pe plac Valentinei Pelinel

divort

Milionarul puşcăriaş, Cristi Borcea, a luat marea decizie în spatele gratiilor. Urmează să divorţeze de a doua soţie, Alina Borcea. Cei doi au depus actele la judecatoria Buftea. Divortul ar trebui sa fie unul fara probleme pentru ca Alina si Cristi Borcea au cazut de acord asupra custodiei si averii. Dupa aceea, Borcea va fi liber sa traiasca alaturi de cine vrea. Apropiatii sustin ca este in continuare indragostit de Valentina Pelinel, care i-a nascut deja un baiat.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Las Fierbinți se va întâlni cu agresorii săi în instanță

Dupa cinci ani de casnicie, Cristi Borcea a vrut sa se desparta de Alina pe care amiabila si a incercat mai intai sa obtina divortul la notariat. Dar, pentru ca partajul si custodia copiilor trebuie stabilite de instanta, avocatii au depus cererea la judecatoria Buftea. Asta cu toate ca a doua sotie declara candva ca nu va renunta la sotul ei, Cristi. Numai ca decizia lui Cristi Borcea era deja luata. Prietenii spun ca fostul patron al echipei Dinamo Bucuresti traieste o poveste de dragoste cu Valetina Pelinel. Nici vizitele Alinei la Poarta Alba nu l-au facut sa renunte la divort.

Citeşte şi: Patronul B1 TV și-a fotografiat soția goală și a pus poza pe o rețea de socializare / FOTO

La divort, Borcea i-ar fi oferit Alinei 10.000 de euro pensie alimentara pentru cei doi copii, un hotel de patru stele pe care il detine in Timisoara si o casa la Miami. Tot apropiatii spun ca Borcea divorteaza pentru ca este foarte indragostit de Valentina Pelinel, care i-a nascut recent un baiat, anunţă ProTV.  Cristi Borcea le-a aratat femeilor din viata lui ca nu isi poate stapani sentimentele. A fost casatorit 14 ani cu Mihaela, insa avea si ascunsa cu Alina Vidican. Dupa divortul de Mihaela, a luat-o de nevasta pe Alina si au avut o nunta de vis. Insa, dupa cativa ani de casnicie, Borcea a facut o noua pasiune: Valentina Pelinel. Fotomodelul a divortat prima de sotul ei, Cristian Boureanu, iar un an mai tarziu a ramas insarcinata. Dar nu a vrut sa spuna cine este tatal copilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.