Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea anunță sfârșitul lui Dinamo: 'Este în moarte clinică de 3-4 ani. Într-o lună i se ia oxigenul'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristian Borcea

Fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea a declarat, joi, la Digi Sport, că pentru FC Dinamo singura soluţie este să se facă un stadion şi să “pornească de jos”, el menţionând că gruparea bucureşteană este în “moarte clinică de 3-4 ani).

"Am văzut prin presă că mâine mă duc la Guvern. Nu am nicio legătură. Patrick poate să meargă, dar eu nu am nicio treabă. Am avut o perioadă cu Dinamo, când era la desfiinţare, când era Cornel Dinu, în 1995. Dacă nu venea nea Cornel, era desfiinţată. Şi ştiu prin ce am trecut. Vorbeam cu nea Cornel aseară, era o situaţie foarte grea, dar acum e o situaţie pe care nu o mai poate salva nimeni.

Citește și: Gabriela Firea: ‘În București sunt în continuare probleme cu apa caldă și căldura. Ce face primarul? Nimic’

Singura soluţie e să se facă un stadion şi să pornească de jos. Nimeni, indiferent cât are, 200, 300, 500 de milioane, nu riscă să bage 10 milioane, să ajungă pe zero, să mai bage 10 să termine campionatul şi apoi să mai bage 10 că poate intră în play -off. Deci e exclus. Nu retrogradare, ci faliment. Jucătorii străini au venit pentru bani. Salariile care s-au făcut la Dinamo, v-am spus despre ele. Dinamo e în moarte clinică de 3-4 ani. Într-o lună i se ia oxigenul, nu va mai fi nimeni şi nimic la club. Uite, Craiova a renăscut şi a devenit puternică cu un stadion nou, Rapid, la fel, a renăscut şi o să vezi că va deveni o forţă. Dinamo e în cea mai grea perioada din istoria clubului”, a spus Borcea.

Cristian Borcea i-a criticat pe actualii investitori: "Păi ce investitori? Să vii să îţi asumi, să faci poze, să desfiinţezi un club. Singura variantă este dacă o să se ia de la zero. Eu niciodată nu mai vin, dar pe Patrick poate da, poate o să-l vedeţi, că el e tânăr".

Citește și: Un nou împrumut uriaș făcut de Florin Cîțu! Suma luată azi de MFP .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.