Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea ar face orice ca să SCAPE de soția sa: I-a oferit o AVERE Alinei

www.libertatea.ro
Cristi Borcea Alina Vidican

Cristi Borcea e dispus să ofere o sumă uriașă pentru a-şi cumpere statutul de bărbat liber. Pentru că nu s-a înţeles cu Alina Vidican asupra partajului, fostul acţionar al lui Dinamo vrea să îi propună un târg soţiei: să îi dea bunuri în valoare de 3 milioane de euro!

Cristi Borcea este dispus să facă orice ca să divorţeze şi să poată fi alături de Valentina Pelinel. Deşi soţia a depus actele de divorţ, procedura s-a complicat. Separarea definitivă se va pronunţa în instanţă, care trebuie să decidă cum se împarte averea. Potrivit România TV, Borcea nu este dispus să aştepte şi vrea să îi propuna Alinei Vidican să-i dea 3 milioane de euro în bunuri, pentru a încheia socotelile.

Citește și: Românca mai BOGATĂ ca Țiriac, viață ca-n 'Bonnie și Clyde': Fostă Miss, fostă deținută - FOTO

Apropiaţii Alinei Vidican spun însă că aceasta are o listă de bunuri la care râvneşte care depăşeşte cu mult suma propusă de Borcea. Alina Vidican vrea hotelul din Timişoara în valoare de 4 milioane de euro, acţiuni în valoare de 1 milion de euro, apartamentul din Miami de 600.000 de euro, dar şi câteva apartamente din Timişoara, conform România TV.

Între timp a mai fost deschis un proces pentru custodia copiilor. Apropiaţii familiei spun că cei doi s-ar fi înţeles asupa acestui lucru, copiii urmând să rămână cu mama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.