Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea e terminat: Naşul Gigi Becali, dezvăluire bombă despre problemele finului său

borcea

Cristi Borcea a ajuns la capătul puterilor. Fostul şef al lui Dinamo trece prin clipe îngrozitoare. Gigi Becali spune că finul său a pierdut toată averea.

"Toată averea lui e gajată la bancă, nu dă nimic la nicio amantă, toate proprietăţile sunt gajate la bănci şi nu dă nimic, pentru că nu are niciun ban! Mi-a spus "Naşule, nu am nici 5 bani, am 30 de milioane credite la bancă, casa în care stă Mihaela e gajată la bancă". Le-a pus colateral gaj, a garantat pentru firmele lui şi are 30 de milioane. Mi-a mai spus că "dacă nu merg societăţile, sunt zero, de unde să dau la amante?", a spus Gigi Becali conform spynews.

Citeşte şi: DNA face prima victimă între scriitorii din pușcării: O celebritate nu mai poate ieși condiționat

Valentina Pelinel a anunţat la începutul anului 2016 faptul că urmează să devină mamă, iar presa a speculat că tatăl copilului ar fi Cristi Borcea. Anunţul a venit la câteva zile după ce blonda a fost surprinsă în vizită la fostul şef de la Dinamo, cu care se zvoneşte că ar avea o relaţie de mai mult timp. Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Vezi şi: Marea Britanie face cel mai prost anunț pentru români: ”Suspendăm totul!”

Conform unor informații difuzate în cadrul emisiunii Acces Direct, ca să semeneze divorțul, Alina Vidican i-ar fi cerut fostului dinamovist hotelul din Timișoara, în valoare de 4.000.000 de euro, acțiuni în valoare de 1.000.000 de euro, apartamentul din Miami, cotat cu cel puțin 600.000 de euro, dar și câteva apartamente din Timișoara, în valoare de minimum 150.000 de euro.

Citește și: Cum a fost fotografiat Rareș Bogdan alături de soția sa / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.