Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea și frații Ioan și Victor Becali, aduși la DNA

Cristi Borcea și frații Ioan și Victor Becali au fost aduși la DNA după ce procurorii au făcut percheziții la Tribunalul București, de acolo de unde au dus-o la audieri pe judecătoarea Geanina Terceanu.

Procurorii efectuează o anchetă în care judecătoarea ar fi suspectată că ar fi luat mită în schimbul unei soluţii de achitare. Sursele susţin că suspiciunile au legătură cu soluţia de achitare dată în dosarul transferurilor din fotbal.

Citește și: Bilanț dramatic: Numărul morților din clubul Colectiv a crescut din nou

Judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ar fi primit mită 220.000 de euro, în perioada 2009 - 2012, pentru a da o soluţie de achitare în dosarul Transferurilor.

Cei 3 condamnați au fost aduşi din Arestul Poliţiei, unde au fost transferaţi, miercuri, din penitenciar, unde îşi execută pedepsele primite în dosarul transferurilor de judecători.

Geanina Terceanu a decis achitarea tuturor celor opt inculpaţi din dosar, în 3 aprilie 2012. Decizia a fost contestată de procurorii DNA la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare, cu suspendare sau cu executare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.