Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea, la un pas de MOARTE: A fost dus DE URGENȚĂ la spital! Gigi Becali: 'CRIMINALILOR'

cristi borcea

Panică în familia lui Cristi Borcea. Milionarul a fost internat de urgenţă la Spitalul Penitenciar Jilava. Acesta a acuzat, în ultimele zile, probleme de sănătate. Potrivit unor surse din anturajul omului de afaceri, Cristi Borcea ar fi acuzat, în ultimele zile, unele probleme de sănătate. Acesta ar fi fost afectat atât de ultima condamnare, de 7 ani şi zece luni, pentru mituirea magistratului care a judecat, la Tribunalul Bucureşti, Dosarul Transferurilor, dar şi din cauza unor probleme de natură sentimentală.

Citeşte şi: Băsescu o dă de gol pe Kovesi: Confirmă că avea o relaţie cu Ghiţă, iar Coldea e implicat și el

Acesta s-ar fi plans în repetate rânduri că este stresat şi a vorbit într-una, la telefonul închisorii, cu Valentina Pelinel. Cei doi ar fi avut unele discuţii mai aprinse, după ce Borcea i-ar fi interzis acesteia să mai dea declaraţii presei, conform cancan.ro.

Gigi Becali a luat foc atunci când a auzit că finul său este în stare gravă. Acesta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de tratamentul la care este supus finul său. "Nu se simţea bine ieri. Nu ştiu astăzi. Oameni care conduc structuri ale statului, ce fel de oameni criminali... Cristi Borcea, 9 luni nu a venit acasă să îşi vadă copiii. Are dreptul la 30 de zile pe an. Vă daţi seama cum o să-i suporte Dumnezeu pe aceşti oameni criminali, care îşi bat joc? Nu este nimeni care să zică: băi, oameni buni, el nu a venit acasă 9 luni de zile! Mai are puţin şi se eliberează. Cum să nu îl laşi să îşi vadă copiii? Asta l-a dărâmat.

Citeste si: Incident militar în Strâmtoarea Ormuz. Elicopter american, luat la ţintă de marina iraniană - VIDEO

După câte are pe cap, stai aici şi te ţin ca pe un câine. Sunteţi neam de criminali? De câte ori mă sună, plânge că nu îl lasă să îşi vadă copiii! A făcut cerere ca să îşi boteze copilul şi au zis nu. Eu cred că o să îi dea graţiere. Mi-e milă de el, că plânge ca un copil la telefon. Dacă s-ar băga DNA-ul în mafia lor... Fac şmecherii între ei. Orice mic stres la el, vă daţi seama...", a spus Becali.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.