Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Bud, fost atacant la Orhei, declarație despre rivali: 'FCSB o să treacă fără nicio problemă de Milsami'

www.gsp.ro
FCSB

Cristi Bud, fostul atacant al CFR-ului, a câştigat campionatul în 2015 cu Milsami Orhei, viitorul adversar al FCSB în turul 1 al calificărilor din Europa League, anunță MEDIAFAX.

Tot atunci Milsami a avut şi cel mai lung sezon european, moldovenii trecând de Ludogorets şi ajungând până în turul 3 preliminar al Champions League.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

“S-au schimbat mult lucrurile de când am jucat eu acolo. Mai vorbesc cu foşti colegi şi mi-au spus că bugetul este mult mai mic. Nu mai sunt decât doi străini în lot şi sunt foarte mulţi jucători tineri. FCSB o să treacă fără nicio problemă de Milsami. Nu mai este echipa care a ajuns în play-off-ul UEFA. Când am fost eu acolo, cred că ne-am fi luptat la play-off, dacă eram în Liga 1. Acum cred că s-ar bate la retrogradare în România”, a spus Cristi Bud, pentru ProSport.

Citește și: Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Un stadion minuscul şi doi jucători interesanţi

Milsami joacă la Orhei, pe un stadion unde nu încap mai mult de 2000 de oameni. ”Este un stadion mic. Am înţeles că au pus nocturnă acum. Când am jucat cu Saint Ettiene am jucat pe stadionul lui Zimbru”, a spus Bud, care le recomandă celor de la FCSB un jucător de la Milsami. “Portarul Mîţiu este un portar foarte bun, chiar ar merita urmărit pentru că i se termină contractul. Le recomand echipelor din România să-l urmărească. Îl mai au pe Antoniuc, un mijlocaş de bandă cu viteză foarte bună. Este dreptaci, a jucat în Rusia şi este unul dintre cei mai periculoşi jucători”, a spus Bud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.