Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Chivu i-a 'colindat' pe copiii de la CSM Reșița de Crăciun

www.banatulazi.ro
Cristi Chivu

Președintele formației CSM Școlar Reșita, Cristian Bobar, le-a făcut o surpriză micuților. Cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, sportivii au fost vizitați de Moș Crăciun și au putut viziona și un mesaj transmis de fostul căpitan al naționalei României, Cristian Chivu, scrie mediafax.

citește și: LOVITURA de GRAȚIE, dată de Senat: OUG pe Legile Justiției, RETRIMISĂ în Comisia Iordache

200 de copii, legitimați la secțiile de fotbal, handbal, karate și lupte, alături de părinții lor, au fost prezenți la evenimentul organizat cu ajutorul primăriei Reșita și a conducerii clubului din Valea Domanului. Sportivii au fost răsplătiți pentru performanțele înregistrate în anul 2018.

După vizita lui Moș Crăciun, a venit și vizita virtuală a lui Cristian Chivu, care le-a transmis un mesaj plin de emoție, dar le-a dat și sfaturi pentru a ajunge sportivi profesioniști

"Vă doresc un Crăciun Fericit alături de cei dragi. Un an nou plin de împliniri, de satisfacții și multă sănătate. Nu uitați să munciți, să vă setați obiective și să faceți tot posibilul pentru a le atinge, să nu vă mulțumiți cu ce aveți și să vă doriți tot timpul mai mult.

Încă o dată, la mulți ani și numai bine și să ne revedem cu bine", au fost cuvintele fostului fundaș, acum antrenor al grupei Under 14 a clubului Inter Milano.

Cristian Chivu este prieten din copilărie cu președintele formației CSM Reșita, Cristian Bobar, fost oficial la Dinamo și CFR Cluj.

În urmă cu aproape 10 ani, la inițiativa lui Bobar, lângă stadionul din Reșita a fost realizat bustul lui Mircea Chivu, tatăl fostului căpitan al tricolorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.