Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Danileț, critici la adresa Coaliției pentru Familie: Nu știm cum apără familia altfel decât punând statul să cheltuie aiurea 35 milioane euro

Inquam Photos / Octav Ganea
Cristi Danileț

Judecătorul Cristi Danileț susține, referitor la referendumul pentru redefinirea familiei care nu a fost validat, că s-au cheltuit, la inițiativa Coaliției pentru Familie, sume mari de bani, în condițiile în care problemele românilor sunt altele, dând exemplu suma de 20 de milioane de euro necesară pentru construirea unui spital pentru tratarea copiilor bolnavi de cancer.

"Nu știm cum apără CpF familia altfel decât punând statul să cheltuie aiurea 35 mil euro. Nu știm dacă există vreun gay care a rapit vreun copil, după ce s-a încheiat referendumul asta stupid, așa cum am fost amenințați că se va întâmpla.

Citeste si Prognoza METEO pe două săptămâni! Meteorologii anunță temperaturi surpriză

Dar știm că un băiat de 17 ani din Botoşani s-a spânzurat de dorul părinţilor plecaţi în Germania. Și că presa scrie că o femeie din Timișoara și-a injunghiat soțul pentru că nu a mers la referendum; sunt părinți ai patru copii. Și mai știm că ne chinuim sâ strângem 20 mil euro pentru a ridica un spital de tratat cancerul la copii", a scris magistratul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.