Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Danileț l-a prins pe Tudorel Toader pe picior greșit: Dacă au fost și sunt bune, nu ar mai trebui modificate, nu?

Inquam Photos / Octav Ganea
Cristi Danileț

Judecătorul Cristi Danileț reacționează la planurile ministrului Justiției, Tudorel Toader, privind secția de anchetare a infracțiunilor din justiție.

"Cică ministrul justiției vrea să modifice legile justiției prin OUG: vrea să își subordoneze secția aia specială de anchetat magistrații, inventată de români contrar standardelor europene. Evident, aflăm asta pe surse, căci în ziua de azi sursele sunt mai oficiale decât purtătorii de cuvânt.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Dar, stați! Astea sunt legile alea anunțate de ministru pe 23 august 2017, dezbătute în Parlament timp de un an, hulite de magistrați, votate de parlamentari, avizate negativ de CSM, analizate de CCR de trei ori, întoarse de doua ori în Parlament, criticate de europeni?!

Păi nu am spus noi atunci că sunt proaste, dar ei NU și NU?!

Bun, acum că nu au nici șase luni de când sunt în vigoare și deja au fost modificate prin două OUG-uri, mai susține careva că erau bune? Că dacă au fost și sunt bune, nu ar mai trebui modificate, nu?!", scrie Danileț pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.