Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Manea ar putea rămâne la CFR Cluj

www.gsp.ro
Cristian Manea

CFR Cluj se pregăteşte pentru accederea în grupele unei competiţii europene. Dan Petrescu începe să creioneze lista transferurilor şi se pare că primul pe listă este Cristian Manea (21 de ani). În momentul de faţă, fundaşul lansat de Gică Hagi este împrumutat de la Apollon Limassol ppotrivit mediafax.

Înţelegerea expiră la finalul lunii iunie, astfel că, potrivit lui Daniel Stanciu, discuţiile pentru o mutare definitivă au fost deja demarate. Problema este că CFR Cluj are concurenţă serioasă. Oficialul ardelenilor a confirmat, vineri seară, că Manea se află în vederile unui club din Serie A.”Vom încerca să îl ţinem pe Manea, am început discuţiile. Dar, din câte am înţeles, ar avea o ofertă foarte bună din Serie A. Ne-am dori să continuăm colaborarea cu el, e un jucător tânăr, de perspectivă", a spus Daniel Stanciu, la Digi Sport, care a recunoscut că Dan Petrescu vrea să transfere cei mai buni jucători, pentru a încerca accederea în grupele Ligii Campionilor sau Ligii Europa.

"Se lucrează, încercăm să acoperim anumite posturi. Vrem să păstrăm acest nucleu de jucători. Nu cred că putem să facem transferuri pe bani mulţi, pentru că nu avem vreo garanţie. Principalul obiectiv e calificarea într-o grupă a cupelor europene. Vor fi investiţii, dar nu vă aşteptaţi să luăm 11 jucători acum", a mai spus Stanciu.

Manea a fost împrumutat la CFR Cluj în 2017. În cei doi ani petrecuţi în Gruia, fundaşul dreapta a evoluat în 77 de partide şi a contribuit cu un gol şi o pasă decisivă. Totodată, Manea şi-a trecut în C.V. două titluri şi o Supercupă a României, acestea fiind singurele trofee din cariera sa.

Contractul lui Manea cu gruparea din Cipru expiră în vara anului următor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.