Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Manea (CFR Cluj): 'Jocul cu Lazio ne dă speranţe mari pentru viitor'

Inquam Photos - George Călin
Inquam CFR Cluj

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Cristian Manea, a declarat, joi seara, după rezultatul de egalitate, scor 0-0, cu Lazio Roma, care a dus la eliminarea din Conference League, că jocul formaţiei sale îi dă speranţe mari pentru viitor.

"Jocul cu Lazio ne dă speranţe mari pentru viitor, pentru că dacă vom juca aşa în campionat va fi greu pentru toţi adversarii noştri. Am jucat azi cu o echipă foarte bună, cu nişte jucători formidabili, cărora dacă le dai spaţii te penalizează imediat. Cum a fost Immobile în tur, a avut jumătate de ocazie, nici nu s-a uitat la poartă şi a dat gol. Dar cum ne-au dat ei gol în 10 oameni în tur, aşa puteam marca şi noi azi. Am ieşit cu capul sus din competiţie, dar noi voiam să ne calificăm. Îmi pare rău pentru meciul tur, cred că acolo puteam face mai mult", a afirmat fundaşul, potrivit Agerpres.

"Astă seară diferenţa a făcut-o şi atmosfera din tribune. Dacă ar fi stadionul aşa de plin meci de meci, ar fi greu pentru toţi adversarii noştri. A fost o atmosferă incredibilă, de mult nu am mai simţit asta aici, acasă. Azi nu a jucat nimeni pentru primele de calificare. Vă spun sincer, îmi dădeam toţi banii numai să ne fi calificat. Acum am rămas pe două fronturi, campionat şi Cupă. Vrem să obţinem cât mai mult şi din Cupa României, trofeu pe care nu l-am câştigat niciodată. Însă campionatul este cel mai important", a explicat Cristian Manea.

CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Lazio Roma, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală. În partida tur disputată la Roma, CFR Cluj fusese învinsă cu scorul de 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.