Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Pulhac, fost jucător în Ștefan cel Mare: 'Dacă nu ar fi existat problemele acestea, Borcea revenea la Dinamo'

borcea

Dinamo este la sfârşitul epocii Negoiţă şi începutul alteia, iar acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp, după cum a declarat chiar actualul patron. Cristian Pulhac a vorbit deschis despre cele mai bune momente ale lui Dinamo din ultimii 15 ani, anunță MEDIAFAX.

Acea perioadă coincide cu ”mandatul” lui Cristi Borcea la conducere, când se făceau investiţii uriaşe şi echipa spera la prezenţe în Liga Campionilor. Pulhac este convins că fostul acţionar ar mai fi fost tentat de Dinamo, dacă nu avea probleme cu legea. ”Prin situaţia prin care trece acum... nu cred că s-ar mai adapta. E destul de greu acum, te expui unui risc destul de mare. Eu cred că i-a ajuns, deşi ştiu că ar vrea să se întoarcă. Dacă nu ar fi existat problemele acestea, eu cred că ar fi preluat din nou echipa Dinamo. Nu singur, cred că împreună cu domnul Badea ar fi făcut asta”, a declarat Pulhac la ProSport Live.

Citește și: VIDEO ȘOCANT - Klaus Iohannis nici măcar nu se uită la militarul care a leșinat în spatele lui

Borcea a fost acţionar şi preşedinte executiv la Dinamo aproape 20 de ani, în perioada 1995-2012. În acest timp, clubul a cucerit 4 titluri (2000, 2002, 2004 şi 2007), 6 Cupe ale României (2000, 2001, 2003, 2004, 2005 şi 2012) şi o Supercupă a României (2006).

Acest sezon este cel mai slab din istoria lui Dinamo. După 5 etape a acumulat 3 puncte (o singură victorie) şi este pe penultimul loc în Liga 1. În următorul meci, Dinamo o întâlneşte pe Chindia Târgovişte (ultima clasată). Partida este programată vineri, de la 19:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.