Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Adomniței, fost ministru liberal, CONDAMNAT la trei ani și două luni de închisoare cu executare. Sentința NU e definitivă

breaking news ultima ora

Fostul ministrul al Educației și fost președinte al Consiliului Județean Iași, Cristian Adominței, a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare, în dosarul în care e acuzat că a încercat să mascheze un control de audit.

Cristian Adominței a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare.

Acuzațiile sunt de favorizarea făpuitorului și fals intelectual, comise când Cristian Adominței era președinte al Consiliului Județean Iași, conform Mediafax.

Citește și: Bătaie de joc: 60% din măştile de pe piaţă sunt neconforme. Amenzi pentru Kaufland, Mega Image, Auchan, Lidl, Profi, Sensiblu, Help Net, DM

La vremea respectivă, pro­curorii spuneau că acesta ar fi încercat să mascheze un control de audit în urma căruia se descoperiseră mai multe nereguli legate de derularea unui contract public semnat între Consiliul Județean şi o firmă de publicitate.

În mai 2015, Cristian Adomniţei s-a suspendat din toate funcţiile politice, inclusiv din cea de preşedinte al PNL Iaşi. Până la momentul declanşării anchetei DNA împotriva sa, Adomniţei spunea că nu exclude o candidatură la Primăria Iaşi, la alegerile din 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.