Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bivolaru îl laudă pe fiul lui Gică Popescu - Nicolas Popescu e un jucător cu calitate, cerebral

gica popescu Inquam Photos

Ianis Hagi (20 de ani) a făcut un meci de excepţie împotriva celor de la FCSB, marcând din penalty şi oferind o pasă de gol. Viitorul a câştigat partida cu vicecampioana României, scor 2-1, potrivit mediafax.

Fiul ”Regelui” este decarul, căpitanul şi golgheterul constănţenilor în toate competiţiile şi ar putea fi urmat de fiul unui alt lider al ”Generaţiei de Aur”. Nicolas Popescu (16 ani), fiul lui Gică Popescu a făcut pregătirea de iarnă alături de prima echipă a fostei campioane şi a fost descris în câteva cuvinte de directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru: ”El este un copil foarte bun, spun copil fără să greşesc, e un copil. A crescut fizic şi încearcă să se pună al punct cu pregătira fizică, pentru că a avut probleme cauzate de creşterea rapidă. E un jucător cu calitate, cerebral, care, poate nu moşteneşte forţa şi tenacitatea lui Gică Popescu şi pare mai apropiat de Nedelcu, Busquets, ca să exagerez puţin”. a spus Bivolaru la ProSport LIVE.

Pep Guardiola, atunci când creiona în vestiarul Barcelonei primul 11 pe care avea să-l trimită în teren, începea întotdeauna cu Sergio Busquets. Campion mondial în 2010 cu Furia Roja, Sergio e fiul fostului portar Carles Busquets, coleg cu Gică Popescu pe Nou Camp.

În cariera sa, Gică Popescu (51 de ani) a evoluat pentru Universitatea Craiova, Steaua, PSV Eindhoven, Tottenham, FC Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo şi Hannover 96. Trei trofee a cucerit Popescu pe plan european: Cupa UEFA şi Supercupa Europei cu Galatasaray, respectiv Cupa Cupelor cu FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.