Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Boureanu, dezvăluiri incredibile despre fosta soție: 'A avut dosar de prostituție'

boureanu familie

E război total între fostul politician, Cristian Boureanu, de o parte, și fosta soție, dar și fiica, de cealaltă. Fostul parlamentar PDL scoate la iveală amănunte incredibile despre fosta soție, dar și despre scandalul avut în plină stradă cu Ioana.

Citește și: Cristian Boureanu face dezvăluiri crunte despre propria fiică: Droguri și bătăi

Boureanu le acuză pe cele două că au premeditat incidentul în urma căruia el a ajuns, luni seara, la poliţie, acuzat că şi-ar fi bătut fata."Dacă au apărut înregistrări înseamnă că am dreptate, înseamnă că feelingul meu a fost corect şi totul a fost premeditat. Încă o dovadă că duc o bătălie ca Ioana să fie, ceea ce poate foarte uşor să fie prima, a fost prima fără nici un fel de efort. A avut în acea perioadă şi petreceri, şi înot, şi patinaj şi ski, acum nu mai face nici un sport. ", a tunat Boureanu.

Citeşte şi: Soția lui Cristian Boureanu rupe tăcerea: Ce spune despre fiica sa

Acesta a vorbit și despre trecutul tumultuos al fostei sale soții și a aruncat acuze extrem de grave la adresa acesteia. "Mulţumesc mamei că este atât de proastă şi că a fugit de acasă la cincisprezece ani şi a avut dosar de prostituţie la Secţia 14. Mama fetei mele a fost reînscrisă în şcoală de mine personal. Eu de mână am dus-o la liceu şi am reînscris-o ca să termine clasa a douăsprezecea, iar dacă astăzi eu am fost înregistrat de copil, am spus clar că îmi ies din minţi, ce părinte nu şi-ar ieşi din minţi? Nu mi se pare normal ca un copil la 15 ani să vorbească la telefon până la patru dimineaţa, iar la şapte se trezeşte ca să se ducă la şcoală. Întrebaţi-o pe Irina, nu ea m-a sunat plângând să mă duc să iau copilul de la bunică că i-a fugit copilul acum un an jumate? Ceea ce se întâmplă arată foarte clar că a fost o premeditare. Acum înţeleg de ce copilul umblă cu ţigările în geantă la mamă, acum înţeleg de ce copilul nu-şi face nici un fel de teme, pentru că nu ştiu, mama vrea să o ducă pe un alt drum. După legea română, dacă copilul e la mamă, mama răspunde. Haideţi să vedem ce rezultate va avea Ioana la şcoală, şcoala continui să o plătesc eu, ca de obicei. Am încercat să vorbesc cu fosta mea soţie timp de 12 ani, în ciuda modului în care ne-am despărţit. La divorţ am oferit un cămin fostei mele soţii, în ciuda faptului că acolo stă familia dânsei", a declarat Cristian Boureanu la PRO TV.

SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară s-a culcat cu un elev mai mic cu 7 ani / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.