Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Boureanu e aproape de a fi REȚINUT: Ce spune fosta sa soție / VIDEO

captura tv antena 3
boureanu spital

Fostul parlamentar, Cristian Boureanu, a încurcat-o rău de tot. Este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, după ce joi noaptea ar fi insultat, amenințat și agresat un echipaj de poliție care a oprit mașina în care se afla pentru un control în trafic.

Acesta a fost externat vineri după amiază de la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristian Boureanu a fost escortat de organele de anchetă la ieșirea din spital. El a fost dus în fața unui procuror cu cerere de reținere pentru 24 de ore.

Mai multe detalii aici: Cristian Boureanu a fost dus la procurori: Se cere MANDAT DE REȚINERE pentru 24 de ore / VIDEO

Fosta soţie a acestuia, Irina Boureanu, l-a făcut praf pe acesta. Femeia spune că acesta are mari probleme de comportament. "Sunt lucruri pe care le face el. Eu am spus ce am avut de spus, ce a fost despre mine, despre copil, acum nu este vorba despre mine. Când am avut ceva de spus, am spus despre mine, despre copil, despre comportamentul lui şi despre pericolele pe care le reprezintă el. Acestea sunt lucruri pe care le-am spus că este violent. Nu am nimic să vă spun, nu ştiu. Am spus deja, părerea mea părerea mea despre comportamentul lui, în general, am spus-o destul de clar. Nu mă priveşte pe mine. Nu am nimic de spus. Nu am nimic de comentat în momentul acesta", a spus fosta soţie, conform Antena Stars.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.