Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: 'Dna Primar Ciclon, terminați cu gargara și faceți ceva, că o să cadă orașul pe dumneavoastră și pe noi, mergând bară la bară în trafic'

cristian busoi

"Prin prestația legată de avertizarea de „ciclon”, dna primar a atins limita maximă a spectacolului mediatic pe care îl oferă de 500 de zile. De teamă că vremea rea va scoate la iveală abrambureala din conducerea orașului, dna Firea a  creat o ambrambureală și mai mare, la televizor.

Primarul General a produs un haos organizat în scop propagandistic, iar urmarea concretă a furtunii mediatice a fost blocarea Capitalei și un trafic haotic, la supraplin, în care dacă s-ar fi manifestat fenomenele anunțate de dna Firea, s-ar fi produs cu adevărat nenorociri.

Urmarea spectacolului de ieri este decredibilizarea, o dată în plus, a comunicării administrației în raport cu cetățeanul. Cine va mai crede de acum înainte avertizările Primăriei Generale ?

Administrația Firea are nevoie de o reorganizare urgentă a agendei de prirorități și de acțiune clare pe trei domenii :

1. Investiția în refacerea sistemului de termoficare al Bucureștiului, pentru ca bucureștenii să nu mai plătească din buzunar pierderile enorme din rețea. Primarul Firea spunea la începutul mandatului, că va aduce fonduri europene pentru investiția în refacerea rețelei, dar nu a făcut absolut nimic pentru asta.

2. Fluidizarea traficului este cea mai stringentă problemă la suprafață a Bucureștiului. Primarul Firea a vorbit constant despre cumpărarea mijloacelor de transport în comun noi, dar a ambraburit licitația de achiziție; primarul a spus că va fluidiza traficul prin benzi unice și tot ce a făcut a fost să anunțe traficul pe liniile de tramvai, proiectele de infrastructură fiind inexistente.

3. Transparența în administrație, pentru a controla alocarea banilor. Primarul General spunea că va transparentiza total cheltuielile publice în primele 100 de zile de mandat. În schimb a înființat firme publice care vor “păpa” bani de la buget fără să dea socoteală.

Așa cum se desfășoară acum activitatea primăriei, administrația Capitalei livrează doar zgomot într-un oraș plin de probleme administrative reale, care chiar afectează viața de zi cu zi a celor care, votanți sau nevotanți ai doamnei Firea, au ghinionul să locuiască în București.", se arată într-un comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.