Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi și-a prezentat moțiunea la Lăpuşnicu Mare

cristian busoi

Secretarul general al PNL, Cristian Buşoi, a participat, la acest început de săptămână, la Colegiul Director Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin, care s-a întrunit în comuna Lăpuşnicu Mare, şi şi-a prezentat moţiunea pe baza căreia va candida la şefia partidului, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, liderul organizaţiei judeţene liberale, senatorul Ion Marcel Vela.

ALERTĂ meteo - Averse, VIJELII și grindină în România: Până când este valabilă informarea


'A fost o vizită de prezentare a moţiunii de către candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL, Cristian Buşoi, pe care o va prezenta la congresul din 17 iunie, dar şi una legată de campania electorală din comuna Lăpuşnicu Mare. Întâlnirea a avut loc în Valea Almăjului, pentru susţinerea candidatului liberal la alegerile locale din 10 iunie, pentru funcţia de primar al comunei, prof. Mihaela Drăgilă, alături de care, eu şi colegii mei din Colegiul Director Judeţean am avut ocazia să participăm la sărbătoarea hramului bisericii din Lăpuşnicu Mare', a afirmat preşedintele PNL Caraş-Severin. 

El a menţionat că, totodată, cu acest prilej, membrii Colegiului Director Judeţean Caraş-Severin, alături de echipa de campanie şi reprezentanţi ai conducerii judeţene şi naţionale a PNL au participat la mai multe întâlniri cu alegătorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.