Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Mega-tupeu al PSD să vorbească despre angajații de la stat, care l-au adus la Putere, ca despre sclavi

Cristian-Busoi-2

Cu ideea desființării statului funcționarului public, ca și cu nemulțumirile tot mai des manifestate precum că funcționarii statului ar fi mulți și ineficienți, liderii PSD-ALDE pregătesc ușor, ușor o reducere de personal în aparatul public ca să mai reducă din cheltuieli.

În primul rând, trebuie spus că atunci când se referă la angajați ai sectorului public, ca la un fel de sclavi “care să se roage zi de zi ca vin la muncă”, dl senator PSD Teodorovici se adresează celor care poate în primul rând au votat PSD și au adus PSD la putere.

În al doilea rând, pentru că disponibilizarea are nevoie de un ambalaj care să o facă ușor de primit public, PSD o numește “eficientizare”. Dacă liderii PSD-ALDE vor să crească eficiența în sectorul public, nu trebuie să desființeze statutul funcționarului public, ci să retragă politrucii, incompetenții și analfabeții cu care au împânzit administrația.

În al treilea rând, pentru a lămuri interesul manifestat brusc de liderii PSD-ALDE pentru eficiența din sectorul public și nivelul cheltuielilor bugetare: în primele nouă luni, cheltuielile de personal ale bugetului de stat au urcat cu peste 20%, în timp ce fondurile alocate investițiilor au scăzut cu 60%. După ce au tăiat toți banii de la investiții ca să-i orienteze spre consum, după ce s-a împrumutat mai mult și mai repede decât în timpul crizei economice și a introdus taxe noi, guvernarea PSD-ALDE a ajuns la concluzia că doar disponibilizarea în sectorul public mai poate revigora bugetul.

Faptul că domnii Dragnea și Teodorovici manifestă tot mai des nemulțumiri că angajații de la stat sunt prea mulți și prea ineficienți anunță politica actualei coaliției de guvernare în ceea ce privește reducerea costurilor sectorului public. Mai clar spus, ca să aibă bani pentru propaganda creșterilor de venituri, guvernul Tudose va începe reducerea angajaților din sectorul public, se anunţă într-un comunicat de presă al vicepreşedintelui PNL, Cristian Bușoi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.