Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi (PNL): PNL va depune în Parlament toate eforturile pentru o moțiune de cenzură

arhiva personala
Cristian Buşoi

Se tânguie PSD-ul de mama focului că atacă președintele Iohannis guvernarea Dragnea-Dăncilă și nu lasă Guvernul să lucreze. Nu este vorba despre niciun atac, ci despre realitate, când Guvernul face țăndări economia și bugetul, precum taurul în magazinul cu porțelanuri (n-am zis elefant , că elefantul este inteligent). Ce a zis președintele Iohannis nu are nimic de-a face cu ura și atacul politic, cum se plânge domnul Dragnea. Președintele Iohannis a dat majorității parlamentare PSD-iste guvernarea, cum spune Constituția, dar PSD și-a produs o majoritate printr-o mega escrocherie electorală, mințind că o să crească salarii pe care acum le-a scăzut, ca în Sănătate, și ducând economia și bugetul într-o direcție în care nimeni nu știe ce va fi mâine. Nu despre ură și atac politic este vorba, când având "cea mai mare creștere economică", Guvernul nu poate colecta veniturile pe care chiar PSD le-a prognozat. Scad încasările din TVA și accizele, adică cele care normal, în creștere economică, ar trebuie să crească.

Băieții lui Dragnea-Dancila nu au fost în stare să-și atingă propriile ținte din încasări, nici chiar acum când, zic ei, economia merge brici. Guvernarea Dragnea-Dăncilă nu va demisiona, dar are și mai puțin teren de joc și va avea tot mai puțin, până când va cădea.

Din păcate, rămâne încă la cârmă o guvernare care a irosit cel mai mare bun economic de după criză, o guvernare care a produs o inflație care roade din veniturile oamenilor, care a mizat totul pe creșterile de salarii, care încearcă să acopere dezechilibrele macro prin împrumuturi și care, cel mai rău, a păpat toți banii de dezvoltare. După creșterea asta economică, noi toți ne alegem tot cu praful de pe tobă, fără autostrăzi, fără investiții. Ce-a zis președintele Iohannis, aseară, este doar începutul. Depinde și de Opoziție să știe să acționeze. PNL va depune în Parlament toate eforturile pentru o moțiune de cenzură.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.