Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi, președintele PNL București: Guvernul PSD riscă procedură de infringement dacă nu renunță la OUG114/2018!

arhiva personala
Cristian Buşoi

Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti, a declarat că CE a avertizat guvernul că OUG 114/2018 încalcă legislația UE și este cauză de infringement.

"Comisia Europeană avertizează guvernul că OUG 114/2018 privind sistemul de reglementare a prețurilor de distribuție încalcă legislația UE și nu protejează consumatorii vulnerabili – adică guvernul României, care asigură președinția UE, se expune procedurii de infringment.

Citește și: Ieșire fulgerătoare a lui Rareș Bogdan la adresa lui Tudorel Toader! ‘Trebuie demis de urgență… Mizerabil gest!’

Am întrebat Comisia Europeană dacă modificările intempestive prin OUG 114/2018 respectă dispozițiile din tratatele UE legat de circulația mărfurilor și ale legislației UE privind ajutoarele de stat și Directivele UE privind gazele naturale - 2009/73/CE și energia electrică - 2009/72/CE, Comisia Europeană a adresat astăzi guvernului un avertisment de încălcare a legislației comunitare.

Comisia Europeană a informat astăzi guvernul că OUG 114/2018 nu respectă prevederi ale directivei Gazului – 2009/73/CE și Reglementările privind alimentarea cu gaz 2017/1938 – instrumente care urmăresc asigurarea competitivității pe piața UE a gazului și protejarea alimentării gospodăriilor.

Guvernul PSD riscă procedură de infringement dacă nu renunță la OUG114/2018, iar dacă pentru patrihoții din PSD procedura de infringement nu mai reprezintă mare lucru, atunci românii trebuie să știe și PNL îi va informa, ce costuri suplimentare plătesc, mai ales consumatorii vulnerabili ca urmare a măsurilor economice stupide ale guvernului din OUG 114/2018."

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.