Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi: Voi informa președinții Parlamentului European și Comisiei Europene despre modificările banditești și totalitare ale PSD - ALDE

facebook.com
Cristian Busoi

Îi voi informa pe președinții Parlamentului European și Comisiei Europene că modificările PSD-ALDE la regulamentul Camerei reprezintă o acțiune banditească și totalitară prin care majoritatea pune lacătul pe Parlament și amputează capacitatea de acțiune a Opoziției.

Profitând de momentul plângerii morții regelui Mihai I, majoritatea parlamentară PSD-ALDE a acționat brutal împotriva regulilor democratice. Singurul răspuns proporțional și efectiv este strângerea tuturor forțelor de opoziție în jurul PNL și o presiune politică maximă și concertată, pe toate canalele, împotriva PSD-ALDE.

PSD-ALDE a făcut ce nu se face: a modificat regulile în timpul jocului pentru a nu mai putea fi împiedicați să își ducă planul la capăt. Acțiunea majorității PSD-ALDE, în lipsa unor dezbateri în plen pe fondul acestor inițiative, elimină posibilitatea demersurilor instituționale ale Opoziției, la nivel de parlamentar, așa cum decurg acestea din lege și regulamentul Parlamentului, se anunţă într-un counicat de presă al liberalului Cristian Buşoi remis STIRIPESURSE.RO.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.