Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Buşoi îl contrazice pe Rareş Bogdan: Alexandru Rafila face treabă bună

Facebook
Cristian Busoi

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a declarat, joi, la Profit TV, că el personal crede că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre care prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan spunea că ar fi trebuit să i se ceară demisia pentru modul în care a gestionat certificatul verde şi declaraţiile recente, ştie ce are de făcut şi înţelege, mai mult decât alţii, fenomenul medical.

”Eu, personal cred că ministrul Sănătăţii face treabă bună. Nu este în acest moment un motiv să plece din funcţia de ministru al Sănătăţii, ştie ce are de făcut, înţelege mai mult decât alţii fenomenul medical şi are şi autoritatea funcţiei”, a afirmat Cristian Buşoi.

El a precizat că, din evaluarea sa, trebuie să te uiţi şi la ce alternative ai. ”Nu văd ca ministrul să plece, e un om care ştie bine ce are de făcut”, a afirmat el.

Despre tensiunile din coaliţia de guvernare, Buşoi a afirmat că ştia de la început că nu va fi o coaliţie uşoară. ”Sunt lucruri care trebuie reglate”, a precizat europarlamentarul PNL, afirmând că ar fi bine să fie rezolvate aceste probleme pe care românii le aşteaptă rezolvate, şi să se comunice lucrurile pozitive şi nemulţumirile să fie ţinute în interior.

Potrivit lui Cristian Buşoi, PNL nu este captiv faţă de PSD.

„Avem premierul, care e membru PNL şi ministere importante, într-adevăr, sunt anumite situaţii în care miniştrii PSD comunică mai intens, şi pe criza energiei am putut percepe o anumită încercare a partenerilor noştri de a duce responsabilitatea total către zona PNL, poate şi pentru că ministrul Energiei este de la PNL, însă măsurile în vigoare care vor fi îmbunătăţite au fost votate aproape în unanimitate, de toate partidele din Parlament, înainte ca formal această coaliţie să existe”, a mai spus Buşoi.

Întrebat cine din PNL ar putea fi locomotivă pentru alegerile prezidenţiale din 2024, Buşoi i-a nominalizat pe Nicolae Ciucă, Florin Cîţu, Emil Boc, Rareş Bogdan sau Ilie Bolojan, dacă îşi doreşte.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, afirma, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în chestiunea certificatului verde, ”a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.