Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Bușoi se face SCUT în fața lui Florin Cîțu: 'Nu avem un temei puternic să-l schimbăm'

Facebook
Cristian Busoi

Cristian Bușoi a comentat, vineri seară, la B1 TV, cele mai arzătoare subiecte ale momentului. În legătură cu diferențele dintre numărul de persoane raportate ca fiind răpuse de COVID-19 și cele reale, europarlamentarul PNL a afirmat că lămurirea acestuia aspect este o urgență.

"Aceste lucruri sper că se vor lămuri în zilele următoare. Este un subiect serios și trebuie lămurit într-un fel sau altul. Foarte important este ca percepția publică și mai ales a acelora care au avut încredere în partidele acestei coaliții este că dacă nu ne oprim odată, această încredere pe care am primit-o se va risipi. Așteptările sunt foarte mari din partea acestei guvernări: pe nimeni nu interesează jocurile politice, poziționări de imagine, alegerile sunt peste 3 ani și jumătate și știu multi colegi serioși și responsabili din USR, PLUS și PNL. Trebuie să se așeze la masă și să găsească o cale pentru a continua acesta construcție pentru România", a spus Bușoi.

În ceea ce privește o eventuală plecare a premierului, din cauza felului în care l-a demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, Bușoi a spus că nu se ia în calcul un asemenea scenariu.

"Sprijinul pentru Florin Cîțu e total. A fost reafirmat de către președintele partidului, Ludovic Orban. Nu vedem un temei puternic să se întâmple acest lucru acum, într-o perioadă în care ar trebui să ne concentrăm pe creșterea capacității de vaccinare, evaluarea situație medicale, creșterea paturilor de ATI, reducerea infectării și, sigur, măsurile economice, PNNR este intrat în linie dreaptă. Nu vrem să începem o discuție legată de schimbarea guvernului, premierului de un guvern, de un nou program de guvernare...A ridica mereu această problemă total inflexibilă legată de demisia premierului, nu ajută.", a spus europarlamentarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.