Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Chivu a intrat din nou pe teren

www.banatulazi.ro
Cristi Chivu

La centrul de pregătire al clubului nerazzurro, Interello, a avut loc, în dimineaţa zilei de duminică, 17 februarie, un meci între vedetele "all-time" ale lui Inter şi echipa naţională din Italia de futsal C21, compusă din sportivi care suferă de sindromul Down, relateză Mediafax.

Citește și: Horia Tecău a pierdut finala la dublu de la Rotterdam, cu premii de peste două milioane de euro: a primit totuși 62300 de euro

Întâlnirea dintre formaţia "Inter Forver" şi jucătorii de futsal a fost un antrenament special înainte de participarea celor din urmă la Cupa Mondială.

Printre numele mari prezente la meciul de duminică s-au enumerat şi Javier Zanetti, Fabio Galante, Evaristo Beccalossi, Marco Materazzi, dar şi fostul căpitan al echipei naţionale a României, Cristian Chivu.

Pe pagina de Instagram a lui Materazzi au apărut şi primele poze de la întâlnire, iar într-una dintre ele fostul fundaş, acum în vârstă de 45 de ani, este lângă Cristian Chivu şi Dejan Stankovic, iar mesajul pozei este: "Reuniunea gipsy". Cei trei au jucat împreună la Inter în perioada 2007-2011.

Cristian Chivu a evoluat în tricoul nerazzurro între anii 2007 - 2014, echipă alături de care a câştigat un trofeu al Ligii Campionilor, trei titluri în Serie A şi tot atâtea Cupe ale Italiei, o Supercupă a Italiei şi un trofeu de la Mondialul Cluburilor.

Acum, fostul fundaş român este antrenorul echipei Inter U14.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.