Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ciocan și-a apărat titlul WBO la grea: L-a învins pe un algerian

gsp.ro
Cristian Ciocan

Boxerul român Cristian Ciocan și-a apărat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, vineri seara, într-o gală profesionistă desfășurată la Barclaycard Arena din Hamburg, printr-o victorie la puncte în fața algerianului Zine Eddine Benmakhlouf.

Ciocan a primit decizia în unanimitate, cei trei arbitri-judecători acordându-i victoria cu 96-94, 96-93, respectiv 96-93, la capătul unui meci de zece reprize pe care Christian Hammer, numele german de ring al gălățeanului, l-a dominat mai clar decât atât, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

Cristian Ciocan a reușit să îl trimită la podea în runda a șasea pe algerian, care s-a accidentat la un picior și a șchiopătat restul meciului.

Ciocan are acum 22 de victorii (12 KO) și 4 înfrângeri (3 KO) la profesioniști, câștigând ultimele cinci meciuri. Benmakhlouf a suferit a șasea sa înfrângere (1 KO), palmaresul său cuprinzând 22 de victorii (12 KO) și un meci egal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.