Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu a bătut palma cu Donald Tusk - Colaborare PMP-PPE pentru sprijinirea Republicii Moldova

PMP
Cristian Diaconescu

Vineri, 18 iunie, președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, a avut o convorbire telefonică cu Donald Tusk, președintele Partidului Popular European.

Potrivit unui comunicat al PMP, în cursul discuției au fost abordate o serie de subiecte privind politica internă din România, precum și principalele dezvoltări, la nivel european, în care partidele populare din Europa vor coopera în perioada următoare .

Subiectul Republica Moldova a fost discutat pe larg din perspectiva momentului electoral prin care va trece această țară. Președintele Donald Tusk a exprimat dorința de a coopera îndeaproape cu președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, în ceea ce privește sprijinirea, cu toate mijloacele, a orientării pro-europene a acestui stat .

"Există intenția președintelui Tusk de a face o vizita la Chișinău urmând ca în prealabil să aibă consultări cu domnul Cristian Diaconescu. Cei doi interlocutori au abordat o serie de subiecte privind tendințele preocupante, la nivel european, în ceea ce privește extremismul în Europa, apreciind că o poziționare politică solidară și coerenta a Partidul Popular European trebuie să reprezinte un răspuns imediat și necesar pentru contracararea acestor evoluții", se mai arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.