Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu a discutat cu secretarul general al PPE: Temele majore abordate de cei doi lideri

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, și secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez-Isturiz White, au susținut o videoconferință având ca teme politica internă și evoluțiile regionale și europene. Temele de interes referitoare la politica internă au cuprins o radiografie a activității partidelor parlamentare din România, atât cele aflate la guvernare, cât și cele din opoziție.

Totodată, s-a punctat buna colaborare dintre Partidul Mișcarea Populară, al treilea partid ca scor politic la nivel național în urma alegerilor locale și Partidul Popular European. De asemenea, s-a evidențiat faptul că Partidul Mișcarea Populară este considerat, la ora actuală, atât de oamenii politici, cât și de reprezentanți ai societății civile din România, ca fiind singura alternativă viabilă de dreapta pe actuala scenă politică.

Antonio Lopez-Isturiz White a subliniat buna colaborare și dialogul permanent pe care conducerea Partidului Popular European le are cu europarlamentarii Traian Basescu și Eugen Tomac.

În același timp, Cristian Diaconescu împreună cu Antonio Lopez-Isturiz White, au făcut o analiză asupra situației de securitate în regiunea extinsă a Mării Negre. Au mai fost discutate teme privind percepția publică a acestei situații pe plan intern, în actualul context.

Antonio Lopez-Isturiz White l-a asigurat pe Cristian Diaconescu de susținerea totală, atât pe plan intern, cât și pe plan extern, din partea sa, dar și din partea Partidului Popular European, în demersurile inițiate de Partidul Mișcarea Populară, în contextul apartenenței în marea familie europeană a partidului pe care îl conduce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.