Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu, către Florin Cîțu: Ce membri PMP negociază cu PNL?

PMP
Cristian Diaconescu

Ruptura din PMP se adâncește pe zi ce trece. Liderul PMP, Cristian Diaconescu, îi cere președintelui PNL, Florin Cîțu, să spună cu cine negociază din PMP, după ce purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, a afirmat că discuțiile cu PMP sunt deschise, din punctul de vedere al liberalilor.

„Fiind o comunicare oficială, în numele PNL, vă solicit să comunicați public ce membri ai PMP negociază cu PNL, precum și la ce 'întâlnire din febnruarie' s-a referit purtătorul de cuvânt al PNL”, potrivit scrisorii adresate de Cristian Diaconescu liderului PNL, Florin Cîțu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuț Stroe, a declarat, marți, că PNL continuă discuțiile cu PMP și așteaptă „rezultatul întâlnirii lor din februarie”.

O parte a conducerii PMP a decis să convoace congresul pentru alegerea unor noi lideri naționali.

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, refuză să participe la orice încercare de „sabotare a existenței PMP” și-l acuză pe Eugen Tomac că are o strategie pentru a oferi partidul „în schimbul unor beneficii personale iluzorii”.

Eugen Tomac, fost lider PMP, afirmă că partidul traversează o perioadă dificilă pentru că la un an de la parlamentare, când a luat aproape 5%: „Pare ca și-a pierdut spiritul de echipă care a existat în interiorul nostru și majoritatea liderilor au decis că se impune rapid organizarea unui congres”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.