Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu, despre SCANDALUL din coaliția de guvernare: 'Suntem singura țară din Europa Occidentală, în criză politică, în plină pandemie'

cristian diaconescu

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre criza politică care se prefigurează în România, în plină pandemie.

"În acest moment, suntem singura țară din Europa Occidentală, lovită de pandemie, într-o criză de acest gen [n.r. referitor la faptul că coaliția politică de guvernare s-ar putea destrăma]. Până și italienii, mai nervoși în politică, au reușit să-și facă un guvern de largă coaliție, condus de un fost șef al unei instituții europene, Mario Draghi. Toți se concentrează pe acestă criză.

Armata americană din Europa este la cel mai înalt grad de alertă, din cauza mișcărilor de trupe ale Federației Ruse în preajma Ucrainei. Biden în cheamă pe Putin să aibă o discuție bilaterală. În egală măsură, în România mor oameni și de COVID-19 și din cauza dezorganizării. Cine conduce, cine guvernează, care este asumarea de fond care să conteze pentru noi, dincolo de majoritățile pe care și le acuză unul altuia?", a afirmat Cristian Diaconescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.