Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, reacționează după mesajul dur al SUA: 'Ar trebui să ne îngrijoreze de o manieră extrem de serioasă'

www.paginadepolitica.ro
Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a comentat la Digi24 poziția fermă a Statelor Unite față de modificarea legilor justiției.

„Ar trebui să ne îngrijoreze de o manieră extrem de serioasă. Este poziția SUA în legătură cu o serie de dezvoltări din România în ceea ce privește, pe de o parte, funcționarea statului de drept și, pe de altă parte, în legătură cu neamestecul dorit al politicului în funcționarea sistemului judiciar. Putem considera că este poziția oficială a SUA în relația cu România”, a spus Cristian Diaconescu.

Lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Mălin Bot! Jurnalistul, pus la punct de comunitatea 'Coruția Ucide': 'Nu ne reprezintă'

„Statele Unite consideră că acest pachet de legi afectează funcționarea României, vulnerabilizează statul român în relația cu partenerul său (SUA, n.r.). Această declarație a Departamentului de Stat nu rămâne niciodată fără consecințe. Partea americană urmărește îndeaproape dezvoltările ulteriorare și în ce măsură a fost înțeleasă poziția americană. Poate fi ignorată, poate fi înlăturată cu consecințele de rigoare”, a adăugat fostul ministru de Externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.