Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu, întrebarea de 1.000 de puncte pentru politicienii care promit fonduri mari la Sănătate: N-au vrut sau s-au dus banii în alte zone?

PMP
Cristian Diaconescu

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a vorbit, joi seară, la B1 TV, despre finanțarea sistemului de sănătate și despre faptul că, uneori, banii nu se văd.

"Sistemul de Sănătate este un sistem enorm, în care se investesc foarte mulți bani. În 2020, fondul de asigurări de sănătate a primit cam 9,2 miliarde ceea ce înseamna ca sistemul de contributivitate nu reușește să țină pasul, deci banii se centralizează. Ceea ce vedem public este un exercițiu de comunicare în care se încearcă să se explice ceva, în aceste moment de criză, care este de neexplicat: circulația banilor în relația cu moartea...Problema se pune ‘n-ați făcut spitale’, întrebarea e ‘n-au vrut sau s-au dus banii în altă zonă?’. Pentru câștigul politic ar fi vrut să facă, dar undeva s-au pierdut pe drum.

Citește și: Lovit de amnezie! La o săptămână după ce i-a făcut plecăciuni, Florin Cîțu și-a dat seama că e incompatibil cu Octav Bjoza

Toate partidele promit bugete mai mari, spitale. Unde se duc banii din diverse categorii de venituri? La un moment, această resursă este scurtcircuitată de politic.", a spus Cristian Diaconescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.