Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu se consideră încă președinte al PMP și a uns un președinte nou la PMP Prahova

Facebook
diaconescu

Cristian Diaconescu se consideră în continuare președintele legitim al PMP. În această calitate a decis numirea ca interimar în fruntea PMP Prahova a lui Ioan-Adrian Pițigoi, se spune într-un comunicat de presă.

”Partidul Miscarea Populara-Organizatia Prahova informeaza asupra faptului ca incepand cu data de 20.03.2022, prin hotararea CEN nr. 37,domnul Pitigoi Ioan-Adrian a fost numit Presedinte interimar al Organizatiei Judetene PMP Prahova.

In consecinta, de la data mai sus mentionata, punctele de vedere si comunicatele doamnei Bozianu Nicoleta-Catalina nu mai reprezinta pozitia oficiala a partidului iar eventualele documente emise cu semnatura sus-numitei sunt nule de drept.

Pentru clarificarea situatiei politice din PMP, mentionam faptul ca Presedintele Partidului Miscarea Populara este domnul Diaconescu Cristian asa cum se poate lesne verifica la Tribunalul Bucuresti-Partide politice, pozitia 62. (tribunalulbucuresti.ro)

Din punct de vedere politic, la nivelul judetului Prahova, PMP sustine ca si pana acum dezvoltarea judetului in conformitate cu principiile asumate in calitate de membru al familiei Partidului Popular European(PPE) alaturi de PNL si UDMR.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.