Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ganea: 'Pot să joc la Bilbao, pentru că îndeplinesc un anumit criteriu. Sunt mai multe lucruri care mă leagă de ei'

www.gsp.ro
Cristian Ganea Viitorul

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Cristian Ganea, a declarat, duminică seară, că este de părere că a ajuns la vârsta la care ar trebui să plece într-un campionat mai puternic. El a menţionat că teoretic ar putea juca la Athletic Bilbao, deoarece îndeplineşte un anumit criteriu.

"Orice jucător îşi doreşte la mai bine, într-un campionat mai puternic. Viaţa de fotbalist este una scurtă şi am şi eu o vârstă la care cred că ar trebui să plec. Multă lume spune că nu pot să joc la Bilbao, dar eu pot să joc acolo pentru că îndeplinesc un anumit criteriu. Nu vreau să vorbesc mai multe, dar pot să joc acolo. Nu pot să spun care este acel criteriu, dar eu am jucat pentru ei. Sunt mai multe lucruri care mă leagă de ei. Eu cred că Spania este del mai puternic campionat. Ar fi o onoare pentru mine să joc acolo, dar degeaba vorbim dacă momentan nu este nimic. Eu trebuie să demonstrez în continuare că sunt bun", a spus Ganea, potrivit News.ro.

Jucătorul a menţionat că îşi doreşte ca şi în 2018 să fie convocat la echipa naţională. "În 2018 îmi doresc ca la echipa de club să demonstrez şi mai mult şi să rămân a echipa naţională, domnul Contra să mă aibă în planurile lui. Şi desigur îmi doresc să plec într-un campionat mai puternic şi cred că pot să reuşesc acest lucru. Deocamdată sunt doar poveşti. Aştept săptămâna asta, săptămâna care vine, nu este nimic concret", a afirmat el.

Cristian Ganea a fost premiat duminică la Gala AFAN, el fiind ales în cel mai bun 11. "Este un trofeu care îmi dă curaj să devin şi mai bun. Nu mă aşteptam, dar dacă stau şi mă gândesc ce am făcut anul trecut cu echipa de club am avut şi lucruri bune şi cred că îl merit", a spus jucătorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.