Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Georgică Celea, numit interimar la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate după demisia lui Andrei Baciu

Agerpres
CNAS

Premierul Marcel Ciolacu a semnat, miercuri, decizia de revocarea din funcţia de preşedinte al CNAS a lui Andrei Baciu, după demisia acestuia, şi numirea lui Cristian Georgică Celea. Acesta va ocupa funcţia interimar, până la numirea unui preşedinte. Celea, general SRI în rezervă şi fost şef al CNAS, a fost numit în Consiliul de Administraţiei al instituţiei în luna ianuarie, potrivit news.ro.

”La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Romică-Andrei Baciu se revocă, la cerere, din funcţia de membru al Consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate”, este decizia publicată, miercuri seară, în Monitorul Oficial.

De asemenea, actul semnat de premierul Marcel Ciolacu prevede numirea unui interimar.

”Începând cu data prevăzută la alin. (1), domnul Cristian Georgică Celea, vicepreşedinte, exercită atribuţiile preşedintelui, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii”, se mai arată în decizie.

Cristian Georgică Celea, general SRI în rezervă, a condus Casa Naţională de Asigurări de Sănătate în perioada 2003-2005. În luna ianuarie el a fost numit în Consiliul de Administraţie al CNAS

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.