Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea acuză interese ascunse în spatele PNRR: 'Vorbesc de rețele. Nu uitați că am tăiat accesul la butoane pentru Sebastian Ghiță'

turnulsfatului.ro
Cristian Ghinea

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, susține că în spatele proiectelor PNRR există interese ascunse. El spune că ar fi vorba despre adevărate „rețele”, cărora le-ar fi „tăiat” accesul la „butoane”. Ghinea dă exemplul omului de afaceri Sebastian Ghiță.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

„Arată un exercițiu consensual de negociere în coaliție pe PNRR. Și astăzi președintele Iohannis a vorbit foarte frumos de echipa de la minister. Până la urmă eforturile mele de a avea consens , de a căuta cât mai multă consultare publică, de a sta până picăm sub masă la negocieri cu ministerele de linie și de a avea toată coaliția, și pe cât posibil și societatea civiliă, Parlamentul în care am fost de două ori și mă duc de câte ori de nevoie arată acest lucru. Până la urmă în cazuri de criză cum a fost în zilele astea atunci se vede că a meritat acest timp consensual. Acum faptul că mi-aș dori și eu să ne mișcăm mai repede, faptul că am simțit că am fost lăsați singuri în această dezvoltare a proiectelor, până la urmă de asta avem un minister specializat.

Apropo, am pormit acest proces de reformă al ministerului, o să urmeze restructurări, poate din acest motiv sunt foarte mulți oameni care parcă se iau de PNRR, dar de fapt au alte probleme pentru că au fost afectate niște interese... Sunt oameni care s-au obișnuit să aibă acces privilegiat la informații și butoane din acest minister pe care îl conduc și după cum mă știți le-am tăiat accesul. Vorbesc aici de rețele. Nu uitați că am mai avut în 2016 un rând în care am tăiat accesul la butoane pentru Sebastian Ghiță, mai sunt încă oameni mufați acolo. (...)

Acum dacă sunt așteptări prea mari de la acest minister, că nu am de unde să găsesc în minister specialiști, expertiză pe zone foarte nișate...”, a spus Cristian Ghinea, la postul B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.