Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea, către Adrian Câciu: 'Hai, gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Ghinea

Fostul ministru al Fondurilor UE, Cristian Ghinea (USR), îi reproșează actualului ministru de Finanțe, Adrian Câciu (PSD), că în urma cu câteva luni de zile afirma „isteric” că România nu va primi bani din PNRR în acest an.

„Adrian Câciu, astă vară: ”Știu că vi se vând gogoși referitoare la faptul că PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie (…) Dincolo de eșecul personal al lui Cristian Ghinea, care trebuie să demisioneze la 30 septembrie, cea mai mare problemă este că avansul pe PNRR nu intră în România în anul 2021”. Adrian Câciu, tot în 2021, acum ministru de Finanțe, la intrarea în țară a banilor: "Lucrăm pentru a folosi banii din PNRR în beneficiul românilor!

Bravo, domle! Ați făcut galerie isterică câteva luni, irațional și unfair. Hai, etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă. Altfel, cu plăcere!

P.S. Câciu zice că lucrează la OUG pe fluxurile financiare, împreună cu MIPE. Era gata demult, dați-o naibii odată. Și vedeți că aveți niște bube mari la Ministerul Digitalizării (echipa + analiza de opțiuni pentru cloudul guvernamental). Focus, că acum e 31 decembrie și avem o listă de To Do”, a scris Cristian Ghinea pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.