Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea, după ce a demisionat, dă vina pe conducerea Camerei Deputaților: 'A ales să-mi ignore demisia'

facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial
ghinea usr nicusor dan

Cristian Ghinea, ales europarlamentar din partea USR, precizează că a renunţat la mandatul de deputat în Parlamentul de la Bucureşti depunându-şi demisia încă de săptămâna trecută, însă conducerea Camerei Deputaţilor i-a ignorat-o, el explicând astfel de ce nu a mai putut vota la moţiunea de cenzură şi răspunzând şi acuzaţiilor conform cărora ar fi demisionat chiar în ziua votului la moţiune. El precizează că se află la Bruxelles, unde a început procedura de alegere a preşedintelui grupului Renew Europe (Reînnoirea Europei) post pentru care Dacian Cioloş are şanse foarte mari.

”Am depus săptămâna trecută demisia mea din Parlamentul român, dar conducerea Camerei a ales să o ignore. În 26 mai a început schimbarea şi românii au vorbit clar. Schimbarea vine.”, susţine Ghinea.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său

El relatează că se află la Bruxeles unde se desfăşoară alegerea liderului grupului Renew Europe, post pentru care candidează şi Dacian Cioloş.

”La Bruxelles tocmai am început procedura de alegere a Preşedintelui grupului Renew Europe (Reînnoirea Europei). Dacian Cioloş are şanse f mari; sunt aici să lucrez la a aduce un român pe o poziţie de influenţă. Sunt optimist. E prima reuniune a grupului în format complet, după ce în ultimele săptămâni am muncit liderii de delegaţii naţionale. Sunt co-lider al delegaţiei USR - PLUS, alături de Dacian. Vom lucra împreună în celălalt Parlament al Românilor. Sunt optimist că Dacian va reuşi”, spune Cristian Ghinea.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a picat marţi, înregistrând 200 voturi ”pentru” şi 7 ”împotrivă”, în condiţiile în care pentru adoptare erau necesare 233 de voturi favorabile. De asemenea, au fost înregistrate 3 abţineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.