Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea face mișto de PSD-iști: 'E greu să citească. Sunt obișnuiți cu plagiatele. E ridicol!' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
cristian ghinea gest

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a răspuns criticilor venite din partea principalului partid de opoziție, PSD, pe tema firmelor care apar în PNRR. Ministrul susține că explicațiile sunt destul de simple, totul fiind interpretat cu rea-credință de social-democrați.

„Acum să explic, ca la școală: deci noi suntem singura țară care am publicat tot, inclusiv anexele. Ce a făcut PDS-ul în loc să citească? E greu de citit. Ce au făcut? Au dat click dreapta să se uite la proprieties la document și au găsit niște nume acolo, printre care și Toshiba. Cineva a lucrat pe un calculator Toshiba. PSD-ul în înțelepciunea sa, ca la școală, a spus că a lucrat firma Toshiba. Este ridicol!

Cu KPMG este și mai simplu: Nuclearelectrica a luat această firmă, dar eu deduc, pentru că n-am lucrat direct cu KPMG.... Noi am  primit de la firma de stat românească Nuclearelectrica un proiect. De ce Nuclearelectrica? Pentru că au foarte multă apă la Cernavodă. Este foarte logic. Doar că Nuclearelectrica nu are expertiză pe asta și atunci au luat o firmă de consultanță, deduc eu, să le scrie proiectul. Doar că mintea de milițian de țară pe care o are PSD-ul nu concepe... De unde să știe Hidroelectrica să facă hidrogen? Dacă aveam experți de stat în hidrogen făceam deja.

La firma Franklin Templeton Investments este și mai ridicol: este un studiu prin care spune de ce spune România trebuie să facă pași în zona hidrogenului. Ei au publicat un fel de studiu și firma de sta a folosit acel studiu. Cu sursă. Dar la PSD, care sunt obișnuiți cu plagiatele, au găsit că e ceva îngrozitor. E un studiu citat”, a spus Cristian Ghinea, la Digi24.

Vezi și: Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: 'PNRR, o gafă de pierdere de şi mai multă suveranitate a României prin componenta de împrumuturi' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.