Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea, ordin pentru PNL-PSD-UDMR: 'Lăsați familiile si afacerile în pace! Unde faceți voi ministere se alege praful'

cristian ghinea

PSD, PNL și UDMR ar urma să gândească două ministere noi: unul al Familiei și unul pentru mediul de Afaceri. Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că este interesantă şi propunerea privind înfiinţarea MInisterului Familiei, existând deja un model în Polonia. Cristian Ghinea, vicepreședinte USR și fost ministru al Proiectelor Europene, le solicită reprezentanților din coaliția care negociează formarea Guvernului să abandoneze această idee. „Unde faceți voi ministere se alege praful”, menționează Ghinea

„Chel, caut tichie

Avem un minister al Muncii și ne batem pe primele locuri în UE la șomajul în rândul tinerilor. Cele mai praf proiecte europene pe resurse umane sunt cele care depind de Ministerul Muncii. Dar, hey, Munca e bine pentru că avem minister.

Avem rata de reciclare la deșeuri 7%. Rata de aruncare la groapă 70%. Media UE de reciclare e 42%. Ne dă UE amenzi pentru că aerul în trei orașe din România ne omoară. Între care și capitala. Banii europeni pentru măsurarea calității aerului, pe care i-am pus la bătaie în 2016, au rămas nefolosiți. Dar, hey, Mediul e ok pentru că avem minister.

Avem cel mai mare abandon școlar din UE. Dar, hey, Educația e ok pentru că avem minister.

E timpul să avem Minister al Familiei și Minister al Mediului de Afaceri.

Băi, lăsați familiile si afacerile în pace! Unde faceți voi ministere se alege praful”, a spus Cristian Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Klaus Iohannis, chemat să facă 'ordine' în negocierile dintre PSD-PNL-UDMR: partidele nu se înțeleg pentru funcția de premier (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.