Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea se laudă că va construi 110 creșe pentru aproximativ 9.400 de copii: 'Am alocat 230 milioane euro în cadrul componentei de Educație'

Facebook
Cristian Ghinea

Ministrul investițiilor și proiectelor europene, Cristian Ghinea, spune că s-au alocat 230 de milioane de euro în cadrul componentei de Educație, pentru a construi 110 creșe unde vor putea să meargă aproximativ 9.400 de copii, cu prioritate din mediile defavorizate.

„Încă o veste bună pentru investițiile din PNRR, după proiectele de autostrăzi și cale ferată, a mai demarat un program extrem de important, cel prin care vor fi construite creșe. Am alocat 230 milioane euro în cadrul componentei de Educație pentru a construi 110 creșe unde vor putea să meargă aproximativ 9400 de copii, cu prioritate din mediile defavorizate”, spune, marți, ministrul Cristian Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

Recent, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat că programul este gata de implementare și că deja 128 de autorități locale și-au transmis interesul pentru a primi finanțare. Urmează să fie stabilite detaliile și criteriile pentru selectarea proiectelor care să primească finanțare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.