Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone a dat 2.500 de lei și un laptop pentru 3 elevi de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr care au obținut 10 la Evaluarea Națională și BAC

Trei elevi de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Capitală, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, vor primi câte 2.500 de lei și un laptop, potrivit unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Trei elevi de la Colegiul Națioal Gheorghe Lazăr, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, au primit premiul de excelență, dedicat anului în curs.

Astfel, au fost premiați cu titlul onorific In Honoris, elevii care au obținut media zece la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională, repectiv Grigore L. Salia -Liv și Vișan M. Cristian -Anda (Bacalaureat) și Costea C.M. Maria - Ruxandra (Evaluare Națională).

Pentru cei trei elevi, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a propus un proiect de hotărâre ce va fi supus la vot în cadrul Ședinței de Consiliu, din data de 18 august, pentru acordarea unui premiu de excelență, în valoarea de 2500 lei și un laptop.

„Îi felicit pe cei trei elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Meritul este în primul rând al acestor elevi, dar și al profesorilor și părinților lor, care au contribuit în mod direct la acest rezultat deosebit. Vom continua să susținem activitatea școlară și vom încuraja performanța. Este foarte important ca meritele acestor elevi să fie apreciate, să simtă că performanţa lor este recunoscută şi preţuită!”, a a spus Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.