Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone a depus jurămânul de primar al Sectorului 5: 'Vom face o politică de transparenţă, o politică a cetăţeanului'/ VIDEO

F. P.
Captură Antena 3
piedone

Cristian Popescu Piedone şi-a preluat marţi mandatul de primar al Sectorului 5, depunând jurământul în faţa noului consiliu local. Fostul primar al Sectorului 4 a promis, la intalare, că mandatul său va fi unul orientat spre cetăţen şi le-a cerut consilierilor locali să vină cu proiectele pe care le-au promis în campanie.

"Consider că politica s-a terminat odată cu campania electorală. Cetăţenii Sectrorului 5, împreună cu dvs., reprezentanţii domniilor lor în consiliul local, vom face o politică de transparenţă, o politică a cetăţeanului, o politică în care acest sector se va dezvolta, o politică în care pe primul plan vor sta cetăţenii sectorului 5. În ceea ce mă priveşte, sunt deschis colaborării cu dvs., cu toate formaţiunile politice. În perioada următoare, liderii de grup să venim pentr a întocmi proiectele cu care v-aţi în perioada campaniei electorale şi le-aţi promis cetăţenilor sectorului 5. Aştept cu nerăbdare proiectele dvs. pentru a le supune votului în cadrul consiliului local", a declarat Cristian Popescu Piedone.

Potrivit datelor finale ale AEP, candidatul PPU-SL, Cristian Popescu Piedone, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al Sectorului 5 cu 28,08%, reprezentând 25.902 voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.