Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone a fost CONDAMNAT: Decizia este DEFINITIVĂ

facebook
piedone

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel București, la un an cu suspendarea aplicari pedepsei si 2 ani supraveghere! Fostul primar al Sectorului 4 din București a fost găsit vinovat că și-a folosit funcția de edil pentru a avantaja firmele copiilor săi. El este judecat și în dosarul Colectiv, pentru abuz în serviciu.

Citește și: RUŞINOS! Unde a dus revoluţia fiscală: Oamenii trebuie să vină cu bani de-acasă .

Iată minuta ședinței de judecată:

”Dp.155/A- 1.Admite cererea formulată de apelantul inculpat Popescu Cristian Victor Piedone de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor art. 301 Cod penal, raportat la prevederile art. 1 alin.5 şi art. 21 alin.3 din Constituţia României. În baza art. 29 alin. (4) din Legea nr. 47/1992, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, sesizează Curtea Constituţională a României cu soluţionarea acestei excepţii.

Citește și: Haos în primăriile din România în urma noilor măsuri fiscale: Ce sumă uriașă a pierdut Primăria Capitalei

2. În temeiul art.421 pct.1 lit. b Cod procedură penală respinge ca nefondate apelurile declarate de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti şi inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone împotriva sentinţei penale nr. 2871 din data de 31.10.2017 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti - Secţia Penală, în dosarul nr. 29111/4/2016. În temeiul art. 275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare în apelul Ministerului Public rămân în sarcina statului. În temeiul art. 275 alin.2 Cod procedură penală obligă apelantul inculpat la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 06.02.2018.”

Citește și: Legea a fost adoptată! Ce trebuie să știe toți șoferii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.