Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone coordonează campania electorală a umaniștilor pentru alegerile parlamentare

arhiva personala
Cristian Popescu Piedone

Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), întrunit luni, 12 octombrie, la București, a decis ca întreagă campanie electorală a umaniștilor pentru alegerile parlamentare să fie coordonată la nivel național de Cristian Popescu Piedone.

Totodată, în ședința forului de conducere a fost stabilită persoană care va deține responsabilitate de mandatar financiar al partidului și s-au evaluat demersurile organizațiilor locale de strângere a semnăturilor, filiala București adunând un număr semnificativ.

„Îi felicit pe colegii care s-au apucat imediat de treabă și au strâns un număr semnificativ de semnături. Toată lumea declară că poate, ne-am săturat de raportările false. Colegii mei care doresc să ajungă în Parlamentul României trebuie să facă față cerințelor partidului. Ei trebuie să dovedească mai întâi de toate că cetățenii au încredere în ei și în partidul pe care îl reprezintă. Până cel târziu la sfârșitul acestei săptămâni, cei care nu se vor mobiliza, vor părăsi acest partid!

Citește și: George Copos a fost confirmat cu noul coronavirus

În fața electoratului suntem egali: alegătorii sunt oameni, noi, umaniștii suntem oameni. Dacă principiul umanist „fii propriul tău stăpân” va ajunge la toți românii, pe 6 decembrie putem consemna o mare surpriză. Dacă ai credință în Dumnezeu, sufletul curat și ești egal oamenilor, alegătorii vor simți acest lucru pentru că ei s-au săturat de umanoizi politici. Recâștigă-ți drepturile, omule, fii auzit în Parlamentul României, pe 6 decembrie poți da un vot pentru adevăr și pentru a spune stop abuzurilor”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.