Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone face anunțul mult așteptat: Voi CANDIDA la PRIMĂRIE

piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, spune că nu va candida la Primăria Capitalei la alegerile locale de anul viitor şi se va înscrie din nou în cursa pentru Primăria Sectorului 4. Cristian Popescu Piedone vrea un nou mandat la Primăria Sectorului 4. Edilul, acum la UNPR, a făcut anunţul, joi, pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi un clip referitor la şcolile modernizate din sectorul 4.

Citește și: România e în mare PERICOL: Semnal de alarmă tras de SRI

Citește și: OFICIAL Cererea lui Gică Popescu de eliberare din închisoare a fost APROBATĂ

"Am rămas plăcut surprins de această inițiativă a directorilor unor unități de învățământ preșcolar și liceal din Sectorul 4 care, din resurse proprii, au contribuit la realizarea acestui material video care prezintă ceea ce am reuşit să realizăm, în planul dezvoltării sistemului educaţional.

Citește și: Mesaj din închisoare pentru Traian Băsescu: L-am auzit pe turnătorul Băsescu...

Deşi nu avem un buget generos, precum alte sectoare ale Capitalei, ne-am străduit să asigurăm copiilor care studiază în Sectorul 4 condiţii optime desfăşurării procesului de învăţământ. Consider că mulţumirile adresate le merită în primul rând dumnealor, ca dascăli, îndrumători ai unor cariere şi formatori ai unor caractere, la fel de mult cum cred că nu trebuie să ni se mulţumească nouă, ca autoritate locală! Este de datoria noastră să acţionăm în acest sens, este ceva ce ţine de normalitate şi de obligaţiile pe care le impune munca în administraţia publică locală!

Citește și: Rusia e în ALERTĂ MAXIMĂ: Statul Islamic a anunțat atacuri

Voi continua şi de aici înainte să mă implic şi să sprijin dezvoltarea Sectorului 4! Rămân acelaşi şi voi rămâne credincios Sectorului 4, contrar unor zvonuri care încearcă să mă creioneze drept candidat la Primăria Capitalei! Nu, nu voi candida la Primăria Capitalei şi o repet din nou, răspicat: voi candida la Sectorul 4 şi mă voi considera onorat dacă cetăţenii, în situaţia în care se vor considera mulţumiţi de ceea ce am reuşit să realizez în sprijinul comunităţii locale, îmi vor acorda din nou încrederea şi votul lor! Eu rămân al Sectorului 4, asigurându-i că şi de aici înainte voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a nu-i dezamăgi!", scrie Piedone.

Citește și: Alina Bica, fosta șefă DIICOT, veste teribilă de la Laura Codruța Kovesi: Ce i-au făcut procurorii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.